Prolećni i letnji meseci predstavljaju pravo vreme za skitnju i šetanje najstylish modnih kombinacija, a to najbolje znaju poznate svetske blogerke i trendseterke koje su tople prolećne dane iskoristile na najbolji način!

(Work, work: 8 predloga kako da nosite patike na posao)

One su rešile da pokažu svoj blago preplanuli ten, svoj fantastičan stil, ali i najaktuelnije trendove koji će obeležiti narednu sezonu.

Daleko od skupocenih i nepristupačnih krpica, ovde je reč o kreativnim outfitima koji se temelje na miksu basic i statement komada, tako da je veoma lako iskopirati ih i postići jednako dobar stajling.

Savetujemo vas da se što pre bacite na biranje odevnih komada, a pre toga da pogledate fotografije modnih blogerki i pronađete stajling koji odgovara vašem stilu i prilici:

# Poslovni outfit

Zapamtite da stajling za posao ne mora biti previše formalan! Dakle, birajte komade koji su elegantni, ali i dovoljno lepršavi jer ćete na taj način postići ležeran, chic izgled za leto, ali i veliku udobnost. Pravi izbor bi bila haljina dobrog kroja, izrađena od prijatnog materijala poput pamuka ili viskoze. Još nešto? Izaberite model u jarkoj boji ili efektnom desenu.

Foto: Style Du Monde

# Outfit za opuštenu šetnju vikendom

Vikendom nam je potreban outfit koji je chic, ležeran i naravno- udoban. Upravo takav jedan smo primetili na ulici Njujorka, kada je poznata blogerka prošetala kombinezon koji neodoljvo podseća na uniformu. Reč je o modelu u teget boji, sa prišivenim džepovima, kragnom i podvrnutim rukavima. Uz ovaj stajling je najbolje upariti bele patike.

Foto: Style Du Monde

# Stajling za večernji izlazak 

Izlazak u grad takođe zahteva miks određenih krpica koje su glam, zavodljive i trendy. Ove sezone nije teško odabrati te komade i spojiti ih u jedan outfit, s obzirom da su nam dizajneri povratili neke od najatraktivnijih trendova. Kilote su upravo jedan od njih, a mi vas savetujemo da uz njih iskombinujete efektnu bluzu sa providnim tilom ili čipkom i jednostavne sandale na visoku štiklu.

Foto: Style Du Monde

# Casual Friday outfit

Da, da. Svi mi imamo pravo za casual friday! Kada poželite da prošetate stajling koji je u isto vreme veoma moderan i ležeran, najbolje bi bilo da birate basic komade, koje ćete začiniti sa nešto elegantnijim krpicama. Dakle, jeans + košulja + blejzer + statement cipele su pravi recept- bez greške!

Foto: Style Du Monde

# Formalni događaj 

Pozvani ste na svadbu, rođendan ili neku drugu svečanost i niste sigurni šta bi mogli da ponesete za formalno veče? Mislimo da je pravo vreme, ako već niste, da se osmelite i ponesete jedan od poslednjih velikih trendova- slip haljinu! Ona uvek izgleda moćno, i zajedno sa dobrim parom sandala postićićete veoma chic, neodoljiv stajling.

Foto: Style Du Monde

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija