Queen Letizia nastavlja da oduševljava svojim stylish izdanjima!

Ova vitka i prezgodnja pripadnica kraljevske porodice (bivša tv voditeljka i novinarka TVE) ne odriče se svoje prepoznatljive sofisticiranosti kojoj u poslednje vreme često dodaje dozu seksepila. Upravo zbog ovakvih i sličnih izdanja lepa i mlada kraljica je često na meti konzervativne javnosti u Španiji koja smatra da Letizija ipak prelazi granice ukusa i pristojnosti koje su rezervisane za kraljevske porodice.  

Juče nas je impresionirala kada se pojavila na dodeli Culture National Culture Awards odevena u izazovnu usku haljinu s potpisom omiljenog španskog dizajnera, Felipea Varele čije kreacije često šeta. 

Uzana haljina najviše podseća na Balmain body-icon haljine, ali je prilično svedena i otmena. Ono što nas je možda još više privuklo kreaciji je boja - duboka, prelepa nijansa ciklame koja je savršeno pristajala krlajičinom belom tenu i zlatkastoj kosi. Poseban detalj su svakako horizontalni paneli koji su bar prividno mršavoj figuri kraljice dali koji višak kilograma.   

Elegantne minđuše, raspuštena, blago prelomljena kosa i salonke u boji lavande, jače teksture komplementirale su ovaj royal look.   

Stilska petica za prelepu Letiziju koja pored Ranije od Jordana ostaje naša najomiljenija kraljevska dama od stila!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija