Ponekad i najmanje promene u vašim kombinacijama, mogu u velikoj meri da utiču na postizanje nešto drugačijeg stila, koji će u zavisnosti od ličnih afiniteta, odisati ležernim, chic ili trendy duhom....

(11 stajling trikova koji će unaprediti vaš stil)

To znači, da ne morate u potpunosti promeniti i preokrenuti svoj garderober, već je dovoljno da se fokusirate na kombinovanje klasičnih komada i aktuelnih trendova, kao i na izbor aksosoara. 

Najbolje će vam u tome pomoći blogerke i modni gurui, koje često viđamo u trendi i cool modnim kombinacijama.

# Vanessa Hong, sa bloga The Haute Pursuit je iskombinovala trikotažnu haljinu, u neutralnoj, drap boji, zajedno sa sportskim patikama i kožnom moto jaknom. Pored toga, uspela je da skrene pažnju na svoje otkrivene, blago preplanule noge.

Foto: The Haute Pursuit

# Neobičan spoj basic odevnih komada i trendy aksesoara.

Poznata blogerka Camille Charriere obožava da nosi trendy i cozy outfite, a ovog puta nas je častila upravo jednim takvim. Jeans ravnih nogavica, majica na pruge, elegantne ravne papuče zajedno sa bandanom, Gucci tote torbom i naočare... simple as that!

Foto: Instagram / camillecharriere

# Ovog puta Darja Barannik nam je pokazala kako da nosimo grafičke elemente, na potpuno nov način.

Ako ste mislili da se simboli sukobljavaju, pogrešili ste. Popularna blogerka je iskombinovala belu košulju sa crnim tufnicama, preko koje je ponela ležeran kaput takođe sa tufnicama. I nama se ovo mnogo sviđa!

Foto: Darja Barnanik

# Kada vam ponestane inspiracije, a želite da postignete nešto drugačiji outfit probajte da se upustite u modno eksperimentisanje, poput Tamu McPherson. Nabolje je da uparite vintidž isprani jeans, mules papuče i trendy bomberku.

\

Foto: Instagram / tamumcpherson

#Proleće i leto samo po sebi zahtevaju malo eksperimentisanja, i izazova, kada se najčešće javlja pitanje - kako spojiti nespojivo?

Pernille Teisback je upravo dala odgovor na to pitanje, kada je ponela zanimljiv outfit koji se sastoji od chic suknje midi dužine, baletanki na špic, trendy Chanel torbe, i majice sa havajskom aplikacijom, koja je začinila celokupan outfit.

Savet? Iskombinujte casual majicu sa elegantnom suknjom.

Foto: The You Way

# Nekada je midi suknji potreban mali update. Ako ste dovoljno hrabri, ugledajte se na outfit Sofie Valkiers i ponesite još jedan sloj preko suknje. Najbolje dugački oversize džemper ili tuniku ravnog kroja. 

Foto: Fashionata

# Klasičan jeans, ravnog kroja, bela košulja sa dugmićima, cipele sa blok potpeticom. Zvuči dosadno? Verujte da nije. Za dodavanje chic efekta, dodajte dobre naočari i efektne, zlatne minđuše geometrijskog oblika. 

Foto: Fashion Vibe

# Čuli ste za top majice i košulje bez leđa?

Ovaj aktuelan trend će obeležiti naredne mesece, a on nalaže da preko obične košulje ponesete još jedan sloj. 

Foto: Instagram / sylviahaghjoo

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija