Nema mnogo dvoumljenja oko stila Mirande Kerr. On je uvek jednako chic, ženstven, nežan, ali i seksipilan. 

(Filozofija stila Mirande Kerr: 7 odevnih komada koje manekenka stalno nosi)

Upravo time nas oduševi svaki put, i smatramo da visoku ocena stila duguje svom modnom umeću koje nam pokazuje svakodnevno, od dnevnih i ležernih modnih kombinacija, do elegantnih izdanja sa crvenog tepiha....

Ipak, mi najviše volimo da je viđamo u savršenim i udobnim off duty outfitima, te smo rešili da odaberemo najbolje: 

"Pri odevanju mi je najvažnije da se držim jednostavnosti i udobnosti. Zato uvek najradije investiram novac u klasične, dobro krojene komade."

"U leto ćete najbolje osvežiti vaša izdanja, uz pomoć šešira. Uvek sam volela ovaj aksesoar, od prelepih belih fedora do nešto većih modela šešira, sa širokim obodom. Sa njima nikada ne možete pogrešiti."

"Moja baka je za mene uvek bila prava ikona stila. Ona me je naučila da za dobar stil ne morate da posedujete mnogo novca. Dovoljno je samo da lepo uklopite stvari, da znate da ih iznesete, ali i da negujete sebe."

PageBreak

"Smatram da za letnju sezonu treba da posedujete više modela belih haljina. Bela boja uvek izgleda sofisticirano i odlično na svakoj dami, bez obzira na boju i ten kože. Zaista obožavam da nosim dugačke, široke haljine, onaj model koji možete da nosite na plažu, piće ili u šetnju gradom."

"Volim da naglasim liniju, i uvek ohrabrujem druge žene da pronađu odevne komade koji odgovaraju njihovom obliku tela, i da nikada ne robuju trendovima. Dakle, to su komadi koji dobro stoje i ističu najbolje atribute, u čemu se osećate udobno i lepo."

"Mislim da je moda odličan način da izrazite sebe i svoje raspoloženje. Pri odevanju, volim da biram različite materijale, koji prijaju na dodir. Najvažnije je da se u njima osećam dobro i prijatno, ali i da se ne gužvaju previše."

"Obožavam tašne i cipele. I zato smatram da investiranje u odličnu torbu ili par cipela zaista može podići outfit na viši nivo. Takođe, veoma je zabavno kombinovati high street modu sa luksuznim brenodivma, i ponekad začiniti svoj stil vintidž komadima."

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija