Možda ste zaboravili, ali svojevremeno draga nam i mudra Vic je izjavila sledeće: Ne mogu da se skoncetrišem u ravnoj obući! I do sada smo je u ravnoj videli, pa... mogli bismo na prste da nabrojimo koliko puta. Jednom ili dvaput (ne računamo patike u kojima je praktikovala da ide na treninge).

Međutim, da se vremena menjaju, pa i mišljenja, svedoče poslednje kombinacije britanske kreatorke koja je tako nešto nagovestila već na svojoj njujorškoj reviji jesenje kolekcije kada se poklonila publici u ravnoj obući, tačnije belim patikama. 

Od tada, Vic smo češće viđali u ravnom nego na potpeticama koje su bile i još uvek su ipak njen zaštitni znak. Poslednji look je takođe bio rezervisan za ravnu obuće. Doduše ne patike, već ravne bele, minimalistične mokasine koje su savršeno zaokružile teget-belu kombinaciju (onaaaj kaput!).

Da li je ovo konačno "zbogom" štiklama Vic? Ti od svih? 

U nedavnom intervju za Telegraph, Beckham je otkrila:"Ne mogu više stalno da nosim potpetice. Bar ne dok radim. Stalno sam u pokretu i često putujem pa mi je sve napornije da hodam u visokim štiklama."   

Na pitanje zašto je promenila svoju garderobu i svela je na minimalizam, britanska kreatorka je odgovorila da je na to presudno uticala njena potreba da nosi jednostavnu odeću u kojoj će se osećati prijatno i udobno. Udobno?!

Moramo da priznamo da je ovom izjavom Victoria otkrila koliko se promenila. Pričamo o ženi koja je putovala redovno i držala predavanja u vrtoglavo visokim štiklama! 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija