Sportska odeća spada sigurno u omiljene komade supermodela koje praktikuju da sa kastinga, snimanja špartaju u udobnim cozy helankama ili trenerkama.

Međutim, dok neka stara garda poput Joan Smalls i Jourdan Dunn praktikuje da te iste ležerne sportske komade šeta uz patike i poluduboke čizmice, novi supermodeli kao što su Kendall i Gigi nose ove modele uz vrtoglavo visoke potpetice!  

Inspirisane Yeezy izdanjima i novom erom sportske garderobe koja uključuje saradnje s velikim imenima iz sveta mode, ali i muzike ( Puma i Rihanna), ove devojke svoje helanke i trenerke šetaju i van teretane i studija, u casual šetnjama po Menhetnu, finiširane uz modele iz high-street butika.

20-godišnja Gigi je odličan primer cure koja savršeno "pliva" između street style garderobe i one koja je rezervisana za pistu. Među prvima je prošetala duboke Stuart Weittman čizme, da bismo je sada videli u savršenom miksu ladylike stila i sportskog.

Odevena u fantastičan Sally LaPointe crveni kaput i kožne helanke Chrome Heartsa, skoro pa iste nijanse crvene, Hadid je kompletan look nadogradila nude mules papučama s potpisom brenda Raye. 

Te iste večeri, Hadid je impresionirala sve na žurci Sports Illustrateda kada se pojavila u prozirnom, crnom kombinezonu kojim je zagolicala maštu svih prisutnih, ali i pokazala da je poslednjih nekoliko meseci intenzivno radila na oblikovanju figure. 

Kombinezon Juliena MacDonalda se veoma vešto poigrava s iluzijom gole kože, a Gigi ispod kombinezona jedino nosi crne gaćice. Kompletan look, Gigi je finiširala salonkama Kurta Geigera London.

Ovo je definitivno najodvažniji styling kog je Gigi nosila na crvenom tepihu. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija