Berlinska premijera filma "Hail, Ceasar!", koja je održana juče na 66. po redu Berlinskom filmskom festivalu privukla je veliku pažnju medija, ali i poklonika sedme umetnosti.

Najnoviji film braće Coen u kome glume Scarlett Johansson, Josh Brolin, Ralph Fiennes, ali i George Clooney koji će beogradskoj publici biti prikazan u sklopu 44. Festa, predstavlja komičnu priču smeštenu u pedesete godine prošlog veka, koju kroji neobičan Eddie Mannix, radnik Capitol Recordsa koji rešava sumnjive i iznenadne "situacije", poput otmice jednog od glavnih glumaca produkcijske kuće.

Nemačka premijera je okupila sve glavne glumce, među kojima je svakako najveću pažnju izazvao George Clooney, tačnije njegova lepša polovina, prelepa Amal Clooney koja je ukrala show odevena u zanosnu, prelepu vintage haljinu Yves Saint Laurenta.

Klasičan kroj haljine s naglaskom na struku osvežen je sljokičavom teksturom i crnom til suknjom koja je prividno dala Amalinoj vitkoj figuri malo punoće i nekoliko kilograma viška. Tanke bretele, falte pri dnu, satenska traka nalik kaišu i njen glamurozni make-up koji se bazirao na crvenom ružu, malo jačoj maskari i crnoj, zagasitoj kosi koju je Amal pustila da pada, dok je gornji deo blago zavezala na temenu, savršeno je finiširao ovo glamurozno izdanje Britanke koja nam se nikad nije učinila ovako prelepom, neodoljivom i zanosnom.

Glamuru su doprinele svetlucave viseće minđuše, crna pismo tašnica i salonke.  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija