Revija Saint Laurenta koja je održana u Los Anđelesu dan pre početka ovosezonskog Fashion week izdanja, privukla je veliki broj poznatih u prve redove. Među njima su bile i Miranda Kerr i Jessica Alba - dve neodoljive i prelepe žene čiji stil važi za besprekornu fuziju damskog, ženstvenog stila i seksepila koji se dozira na jedan od najelegantnijih načina. 

Svesne svoje zavodljive, erotične lepote, ali i činjenice da idu na reviju koja se vrti oko rokenrola jer Hedi ne prestaje da kreira modele za moderne muzičke neustrašive zvezde, nove Bowieje i Joplin devojke, obe devojke su demonstrirale svoju verziju edgy stila s dozom glamura i sparkly momenta.

(Podigla lestvicu: Miranda Kerr u najsavršenijoj disco haljini)

Miranda se opredelila za francuski rokenrol stil odenuvši glitter crnu haljinu preko koje je obukla skupoceni blejzer animal printa. Finiš je bio na nivou - čoker ogrlica sa svetlucavom zvezdom kao šnalom, ležerno zavezan niski rep, ruž u nijansi breskve, svetlucava box torbica sa zlatnim lancem, tamne hulahopke i poluduboke crne čizmice sjajne kože.

Mislimo da nikada nismo videli Mirandu u sličnom izdanju. Neustrašiva, seksi i edgy.  

Jess je takođe pokazala da ume itekako da bude rokenrol devojka opredelivši se za efektnu i casual kombinaciju zlatne, maksi haljine sa šlicom i fantastične crne moto jakne. Elegantno i rokerski u isto vreme. Dok se Jess opredelila za sandale na platformu, mi lako možemo ovaj look da zamislimo i sa crnim kožnim starkama.

Razbarušena ravna kosa, crveni ruž i crna torba na rame zaokružili su ovaj look na odličan način! 

(Jessica Alba u najromantičnijem izdanju do sada!)

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija