Kraljica Maxima od Holandije svoje diplomatske dužnosti uvek obavlja u velikom stilu. Za važne sastanke sa svetskim liderima, Maxima uvek bira proverene kombinacije, poput savršeno skrojenih haljina i mantila, koje uvek odišu elegancijom i prefinjenošću!

Poslednji put nas je oduševila na eventu European Union Concert u Briselu, kada je odabrala da ponese Nina Ricci haljinu, koju smo mogli da vidimo u jesenjoj kolekciji za 2015. godinu.

Ovo je bio pametan izbor, jer je kraljica svetlucavom haljinom sa dugim rukavima, prikrila malo puniji stas.

Nedelju dana ranije, majka troje dece je za proslavu Nove godine pokazala savršen outfit koji se sastojao od bluze i kožne pensil suknje.

Koliko god voleli ove modne kombinacije, moramo da priznamo da je njeno najbolje (i najefektnije!) izdanje bilo na ceremoniji Remembrance day, kada je ponela veliki crni šešir, poziraći zajedno sa Kate Middleton koja je imala sličnu kombinaciju.

Skupljene kose u punđu i sa velikim bisernim osmehom, kraljica Maxima je dokazala da poseduje gracioznost i fantastičan stil jednak onom koji neguje i vojvotkinja od Kembridža!

U našoj galeriji pogledajte najlepša izdanja kraljice Maxime!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

Kraljica Maxima obožava da pravi modne rizike, baš kao i poslovne! Uspešna i svoja, ova dama predstavlja pravu intrigu, zbog čega je često porede sa vojvotkinjom od Kembridža.