Znamo da obožavate taj poseban stil koje Francuskinje poseduju, zbog čega smo odlučili da samo za vas zajedno sa Ann Laure, modnom urednicom portala Adenorah, odaberemo tri najbolje modne kombinacije koje vam mogu poslužiti kao modna inspiracija.

(7 stilskih grešaka koje nijedna Francuskinja neće napraviti)

Osnova chic odevanja žena u Francuskoj krije se u biranju statement komada koji se savršeno kombinuju sa ostalim trendi detaljima. U tome vam može pomoći oversize vintidž kaput, piton čizme ili komadi sa neobičnim desenima.

Kako biste postigli fantastičan zimski outfit, inspirisan francuskim chicom, predstavljamo vam tri odevne kombinacije Anne Laure. 

No1 

Odaberete vintidž komade, poput starih levisica i Tommy Hilifiger pulovera kao i nezaboilaznih gležnjača. Obavezno stavite kožni kaiš i obratite pažnju na akseosare: mala crna torba sa lancem bi bila odličan izbor!

Foto: Instagram / adenorah

No2 

Ponovo se vraćamo na gležnjače, s tim što ako želite da postignete vintidž efekat savetujemo da potražite model sa etno detaljima, poput čizama Isabel Marant. Ove lepotice zajedno sa trapericama i Gucci torbom, kao i kaputom širokog kroja koji je dugo čekao da ga izvučemo iz ormara izgledaju veoma stylish.

Foto: Instagram / adenorah

No3

Još jedan ključni komad koji Francuskinje obožavaju (i imaju ga u više boja) je braon vintidž jakna od prevrnute kože koju je Ann odlično uklopila sa Levis retro pantalonama. Piton čizme i torbica sa potpisom kuće Pierre Hardy, takođe u braon boji su se savršeno uklopile sa celokupnom kombinacijom.

Foto: Instagram / adenorah

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija