Dve dame koje nas često u nedelji oduševljavaju svojim perfektnim outfitima, Charlotte Groeneveld i Giovanna Battaglia, ovog puta su na dva različita načina ponele istu odevnu kombinaciju. A to je look koji će svi želeti da iskopiraju - on je chic, ležeran i veoma stylish!

(10 načina da nosite boju ove zime)

Šta je potrebno za postizanje go- to outfit formule?

Statement suknja (sa naborima, ukrasima ili gomilom šljokica), ležeran sivi džemper i trakice na štiklama. Gornja polovina kombinacije treba da bude maksimalno opuštena, a od struka na dole da dominiraju efektni komadi.

Pogledajte kako naše omiljene modne muze nose ovu kombinaciju na ulicama.

Outfit #1: Charlotte Groeneveld

Od struka naviše, potrebno je odabrati oversize džempe,sa ili bez rolke u nekoj neutralnoj boji i chic naočare za sunce. Suprotno od toga, od struka na dole, ključno je dodati efektnu teksturu u vidu suknje koju krase falte, plise, šljokice ili raskošan pliš. Sa ovim komadima postižete look koji može da se nosi u dnevnim varijantama kao i glamuroznijim eventima.

Još ako kompletnu kombinaciju nadogradite chic cipelama, vi ćete sigurno biti superstar za kojim će se svi okretati! 

Foto: Instagram / jeffthibodeauco

Za postizanje slojevitog izgleda, birajte suknju midi dužine kako bi u prvi plan istakli statement štikle.

Outfit #2: Giovanna Battaglia

Suprotnosti se sigurno privlače, bar kada je u pitanju ova outfit kombinacija. Giovanna je ponela look- statement pensil suknju sa glomaznim džemperom. Jednostavan sivi džemper je savršen izbor za postizanje killer kombinacije. 

Foto: Style Du Monde

Sa ovom kombiancijom koja je rezultat spajanja jednoj glam izdanaj sa ležernim, off duty izdanjem na lak i brz način postižete jednako ležeran i chic izgled. Važno je da obratite pažnju na cipele koje moraju biti u potpunosti uparene sa stilom suknje. Slično kao što se Giovanna opredelila za sandale u sivom boji koje je uklopila sa svojom efektnom srebrnom suknjom, obratite pažnju na boje i teksture. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija