Olivia Palermo kao po običaju obeleži leto trendi, chic kombinacijama o kojima se modni magazini raspišu sa jednom te istom konstatacijom: Njujorčanka je nepogrešiva! One and only!

I kada baš pomislimo da će da nam dosadi, Olivia nas razuveri jer svako izdanje nosi s neodoljivom nonšalancijom, kao da je krojeno po njoj. Valjda je zato i volimo. Ovih dana smo je uočili na ležernom eventu magazina People -  People Magazine Style Watch, koji je posetila u društvu supruga, zgodnog manekena Johannesa Huebla. 

S obzirom da je sam događaj bio ležernijeg karaktera nalik koktel večeri, Olivia se odlučili za opušten letnji look koji pristaje njenoj vitkoj figuri.

Trendseterka je blistala u ženstvenoj bluzi golih ramena modne kuće Johanna Ortiz koja je naglasila Olivijinu lepu bistu. Kako je ova bluza sama po sebi dovoljno upečatljiva, što zbog pada rukava, ali i volana kojima je ukrašena, Olivia ju je tek nadogradila skinny jeansom, baletankama Dolce and Gabbana i cikalama-narandžastom torbicom koju potpisuje modna kuća Analeena.