Jedinstven izazov za letnje oblačenje koje se izdvaja u moru drugih drugih predstavlja stylish look koji je u velikoj meri kežual i trendi, a u isto vreme i elegantan i uglađen.

(10 inspiracija za stajling: Šešir + letnje krpice)

Postizanje ovakvog izgleda je veoma jednostavno, ako znate na koje detalje treba da se fokusirate. Zato smo izdvojili 5 načina za postizanje savršenog letnjeg outfita:

1. Prebacite sako preko garderobe

Ovo se odnosi na bilo koju modnu kombinaciju. Začinite je jednim dobro skrojenim sakoom koji treba da prebacite preko kežual kombinacije, npr. farmerki i obične majice. Ovaj sako će uraditi čudo dajući vašem izgledu notu uglađenog i glam looka.

2. Smislite jednostavnu formulu kojoj se iznova možete vraćati

Napravite jednostavnu formulu koja radi za vas. Na primer, ako znate da želite da nosite udoban teksas, pokušajte da pronađete neki svečaniji komad, kao što su efektan korset ili majica. Ako volite da nosite običnu majicu, izaberite nešto upadljivije za nošenje preko nje.

(IT model obuće za leto: Ravne sandale)

3. Odaberite dobar par cipela

Odlučite se za cipele koje će predstavljati pravi kontrast, u odnosu na celokupnu kombinaciju. Odaberite džins ili lagane pantalone, uz koje ćete iskombinovati cipele u kontrasnoj boji. 

4. Kombinujte trendi detalje sa klasičnim

Miksujte trendi i klasične komade, kao npr. čipkanu bluzu sa teksas farmerkama. Kontrast uvek deluje zanimljivo, te ćete uz ovakvu kombinaciju biti sigurni sigurni da ste obučeni za svaku priliku-od opuštene dnevne do večernje varijante.

(Beli blejzer + zvoncare: Jednostavna letnja moda u režiji Jessice Albe)

5. Zabavite se sa nakitom

Zabavite se sa svojim aksesoarima. Odaberite efektnu ogrlicu koju možete uklopiti uz običnu majicu, ili vesele narukvice koje će se odlično uklopiti uz svaku letnju kombinaciju, posebno onu na plaži.

Tekst priredila: Kristina Milošev