Ljupka i uvek neodoljivo šarmantna Eleonora je rođena 1984. godine u italijanskom gradiću Torinu. Već sa nepunih 14 godina Carisi je počela da radi u jednom butiku da bi nakon završenih studija za PR-a, shvatila kako je upravo moda svet u kojem želi da se ostvari.

(Top 10 modnih blogova u Italiji)

Umesto prvobitne ideje da pronađe posao u struci, Eleonora je otvorile concept store You you store (2006) u strogom centru grada. Samo dve godine kasnije, Carisi je pokrenula i blog Jou Jou Villeroy postajući sve zanimljivija street style fotografima koji su njene stylinge svakodnevno šerovali na svoje web stranice.  

(Blair Eadie: Najbolje prolećne kombinacije top blogerke na svetu)

Svi pamte njen look od pre 4 godine kada je na Park Avenue u sred ledenog novembra šetala u providnom topu ispod kog nije nosila ništa. Tu fotku su šerovali svi redom, od The Sartorialista, preko Street Peepera do Mr. Newtona. Iako su komentrai bili krajnje negativni "provocira", "traži pažnju", Eleonora je na njih reagovala kranje ravnodušno izjavljujući da je kompletan look spremila za profesionalno fotografisanje koje je zakazala sa Newtonom. 

"Ljudi su konzervativni i krajnje licemerni. Bilo je i dobrih komentara, ali oni s negativnim su bili glasniji."

(Summer must have: Top blogerke na svetu otkrile omiljeni model cipela za leto)

U svom butiku Eleonora mahom drži komade talentovanih i manje eksponiranih dizajnera a eksponiranje u medijima kao i njen eklektičan stil obezbedili su joj pregršt saradnji poput onih sa Dieselom, Jimmy Choo, Cavallijem.  

(Irina Lakićević u najpopularnijeg modelu baletanki za ovu sezonu)

Carisi je veliki fan suknji cvetnog printa, šešira, statement sandala i njen stil je uvek miks šezdesetih, pedesetih i sedamdesetih. Ali iako savršeno pliva u retro linijama, Eleonora uvek izgleda i više nego moderno i trendi.

Savršena kombinacija za jutro: skinny jeans + Nike patike + oversized džemper

Omiljena modna metropola: Njujork

Savršena letnja kombinacija: suknja cvetnog printa + bluza bez rukava + sladoled

Omiljen fall look: xxl kaput + ravne cipele + šešir + bordo boja.... kada dođe jesen preferiram boyish look koji je svojstven Engleskinjama 

Da li ste ikad zapitali ko je ta devojka koja skita po modnim metropolama sa mladežom u stilu legendarne Cindy Crawford? Vreme je da upoznate mladu Eleonoru Carisi..