Možda još nije ime kao Olivia, Mira, Perminova, Russo i Chiara, ali ova devojka se uvek potrudi da na ulicama modnih metropola donese dašak zabave, svežine, neke poletnosti i autentičnu atraktivnost koja joj je donela titulu jedne od najomiljenijih street style zvezda u krugu fotografa!

(Top 10 izdanja Miroslave Dume sa Fashion Weeka)

Brazilska lepotica koja nije propustila nijednu stanicu nedavno završenog Fashion Week izdanja kog je pratila mahom najviše u društvu Chiare Ferragni, podsetila nas je da nas proleće čeka iza ćoška šetajući u najsavršenijim odevnim kombinacijama.

Fashion Week je obeležila mahom beličastim kombinacijama, chic suknjama, savršenim jeansom i Moschino autfitima noseći teddy bear džemper kao najsofistciranija dama na svetu!

(Street style: 15 najboljih izdanja sa Fashion Weeka)

Helena je inače ćerka Donate Meirelles, kreativne direktorke brazilskog high-fashion butika Daslu (i sadašnje urednice stila u Vogue Brazil ) u kom je Borodnova stekla osnovna znanja o modi, njenom plasiranju i prodaji. Pre nego što se upustila u preduzetničke vode, Helena je završila srudije poslovne administracije u Londonu radeći nakon studija kao stažista u modnoj kući Valentino.  

(Street style crush: Sarah Harris, britanska It cura čiju sedu kosu i stilske bravure obožavamo!)

Najveselija dama na modnom karavanu opet je uspela da nas ubedi kako je jedna od najbolje obučenih dama koje pohode Fashion Week!