Donosimo vam 13 ključnih komada koji čine esenciju glamura u režiji svake stajliš Italijanke...

Odmaramo malo od Francuskinja, svesni da smo vas detaljno uputili u glavna beauty i modna pravila po kojima žive šik i nonšalantne Francuskinje. Danas zumiramo stil njenih komšinica, glamoroznih i raskošnih Italijanki koje su svoju širom sveta poznatu lepotu odevala uvek imajući samo jednu na umu: kako da budemo seksepilnije, zanosnije, atraktivnije.

(Tako to rade Francuskinje: 7 beauty pravila koje će učiniti čudo za vaš izgled!)

Jer, možda je Pariz centar evropske i svetske mode, ali Apeninsko poluostrvo  je već decenijama mesto u kom se moda rađala, uzdizala i oblikovala, kao i dom mnogih žena koje su uvek negovane, doterane i seksepilne.

(Kako da se oblačite kao jedna Njujorčanka) 

Za razliku od Francuskinja, kod Italijanki ne dominira taj ležeran miks šika i undone mode, već se autfiti daleko više vrte oko trendova, kako onih večnih, tako i aktuelnih. S obzirom da žive u zemlji koja je iznedrila neke od najboljih dizajnera današnjice (Gianfranco Ferre, Gianni Versace, Giorgio Armani, Valentino Garavani) Italijanke su uvek u trendu, i obučene tip top hodaju ulicama Milana, Rima, Napulja, Firence, Taormine, sa stavom “živim u najlepšoj i najfashion zemlji na svetu!“.   

(10 načina da se oblačite kao Francuskinje ove zime)

Sve stajliš Italijanke su zaljubljene u print, ženstvene forme haljina, otmene mantile, statement sandale, jarke boje i savršen kroj. Mi vam u galeriji donosimo 13 ključnih odevnih komada koje se nalaze u ormaru svake trendi Italijanke! 

Kako da se obučete kao jedna Italijanka