Ako ste... Sportski tip

Vaša filozofija: Ne volite sandale, ni salonke i trenutno vam je bomber jakna omiljeni modni komad. Vi ste duhovno (ako ne i fizički) kalifornijska plavuša koja obožava svoje opuštene pantalone i izgleda neverovatno u patikama.

Nije ni čudo što vaš dečko često u vašem ormaru traži stvari koje ste mu uzeli. 

Volećete: Sportske i elegantne komade koje možete kombinovati kako biste postigli stil cool devojke. Nećete kupovati trenerke jer će Alexander Wang kožne pantalone i patike koje imate posramiti svakog ko pomišlja da idete sa treninga.  

Ako ste... Dama

Vaša filozofija: Najbolje vas opisuju epiteti doterana i klasična. Momentalno padate na haljine i suknje, a osećate kao da ste se rodile sa salonkama na nogama (pantalone i ravnu obuću nosite samo u STVARNO izuzetnim situacijama). Nikada niste u minimalističkom raspoloženju, jedino što može da se desi jeste to da budete predobro obučeni za neku priliku.  

Volećete: Novi trend elegancije koji predstavlja zrelu ženu, inspirisan siluetom iz četrdesetih. Céline dužina suknje sa seksi, ali sofisticiranim izrezom jeste sve što vam je potrebno. Uparite je sa komadom koji ima zanimljivu teksturu (kao ovaj H&M kaput) i boom! Odjednom ste potpuno nova osoba.  

Ako ste... Rok

Vaša filozofija: Zamišljate da ste Kate Moss koja trčkara po Londonu u skinny džinsu sa šeširom na glavi. Volite svaku Saint Laurent kolekciju otkada je Hedi preuzeo kormilo. Vi ste jedna od onih devojaka koje mogu da izgledaju neodoljivo čak i kada se nisu češljale nedelju dana.  

Volećete: Duboke čizme inspirisane šezdesetim, zato odbacite svoje isprane Rolling Stones majice i nabavite ogrtač ili kratku bundu. Ako nemate budžet rok zvezde, naći ćete fantastične čizme iznad kolena u Zara ili Guess radnjama.

Ako ste... Minimalista

Vaša filozofija: Ne nosite ništa pufnasto ili sa resama. Nikada. Stvari u vašem stanu izgledaju kao da su iz nekog konceptualnog berlinskog butika: monohromne su, savršeno organizovane i besprekorno održavane. Najbitnija stvar o kojoj razmišljate jesu krojevi.   

Volećete:Devojke, upoznajte masculine trend. Mislim da ćete vas dvoje imati o mnogo čemu da razgovarate. Poludećete za arhitektonskim aksesoarima kao što su ove Ivana Lazarević cipele, koje će savršeno ići uz vaš Jil Sander look.

Tekst: Nenad Janjatović