Neki odevni komadi nikada neće izaći iz mode. Jedan takav koji možemo bez problema izvući iz ormara i nositi skoro u svakoj kombinaciji, i naredne sezone je kaput u boji kamilje dlake.

Ovaj model omiljen je i među svetskim modnim blogerkama koje mogu da posluže kao sjajna inspiracija.

Gala Gonzalez (1986) spada u krug top 3 španskih modnih blogerki koja radi i kao model i DJ, a svoj blog Amlul je pokrenula pre 8 godina (2007).

Vitka Gala je veliki fan kaputa, a svoj overisized model brenda Roger Atelier nosila je na Paris Fashion Weeku, u paru sa Sandro kompletom koji asocira na pidžamu te odličnim dvobojnim oksfordicama. Kompletan look, Gala je Chanel torbicom u beloj boji.

Pogledajte top 10 modnih blogerki u Španiji.

I švedska blogerka, Carolina Engman (1987),  voli svoj kaput sa potpisom Zare u boji kamilje dlake. Lepa blogerka kombinuje ga krajnje jednostavno - uz boyfriend farmerice, pulover i crne modne detalje. Praktičan, neutralan look koji možete da prekopirate i u sopstvenoj režiji.

Još jedna blogerka nije odolela ovom klasiku, ali Shini Park svoj model nosi na malo moćnije detalje.

Crne kožne pantalone, gležnjače na petu, crveni karirani šal i torbica u zagasitoj nijansi pun su pogodak za bilo koju dnevnu priliku ove jeseni i zime. Ukoliko želite da privučete pažnju svojom odevnom kombinacijom, ovo je jedan od načina da to postignete. 

Izvor: buro247.hr