Jedna je stvar da imate dobar stil, ali je nešto sasvim drugo da ovladate stilom koji je upečatljiv, jedinstven i koji čini da se druge žene za vama okreću gledajući vas sa divljenjem i pitanjem: kako joj to polazi za rukom?

Da, možete dotične dame da pitate čije krpice nosi, ali nisu komadi ti koji čine da vas nečiji stil oduševi, već način na koji osoba nosi određene modele. Takođe, imajte na umu da vam nisu potrebne skupocene krpice da biste izgledali savršeno. Dovoljno je da ovladate sledećim jednostavnim trikovima koji će vaša izdanja transformisati iz običnog u fashion-forward! 

Sviđa vam se kako ovo zvuči? E pa samo nastavite da čitate...

Ovladajte klasičnim, osnovnim komadima

Tajna dobrog izgleda ne znači da morate da nosite modeli koji se izdvajaju, neobičnog kroja i još neobičnije teksture. Zapravo, kada ovladate osnovnim komadima poput male crne haljine, bele košulje, crnog blejzera, jeansa moći ćete lako da osvežite svoj autfit nekim neobičnem detaljem koji će vas izdvojiti.

foto: A love is blind

Investirajte u statement cipele

Efektne cipele su najbolji i najlakši način kojim možete da skrenete pažnju na svoju odevnu kombinaciju Upravo zbog toga itekako se isplati da ih kupite.  

foto: Aquazzura

Naučite kako da kombinujete upečatljiv print poput animala ili cvetnog

Ovo je najteži zadatak ali ako ga savladate imaćete prilično koristi, jer animal print iako se ne čini savršeno može da se nosi, i to sa nekoliko različitih tekstura. Samo je bitno izabrati pravi model, odnosno pravu meru. 

foto: Trendencias