Ova stajliš dama iz Beograda koja već godinama živi u Norveškoj zaslužuje da je češće spomenemo.

Irina koja tokom dana radi kao zubar, proslavila se zahvaljujući street style blogu A Portable Package na kome redovno postuje fotografije svojih odevnih kombinacija na kojima mogu da joj pozavide i najpopularnije svetske trendseterke.

Zanimljiva crnka koja neguje minimalistični stil oblikvan od savršenog kroja i efektne teksture (Irina je veliki fan kože) je savršena dama za inspiraciju. Pogotovo kada u rukama ima vunene modele, kao što je slučaj sa tri sledeće kombinacije.

Pogledajte 3 srpske blogerke koje su osvojile svet.

# Rolka (Calvin Klein) + kožna suknja, midi dužine (H&M) + čizme (Saint Laurent)... resetovanje devedesetih na boyish, minimal, normcore način. 

# Crna rolka (H&M) + zelena suknja (Céline) + torba u cigla, narandžastoj boji (Céline) + poluduboke cipelice (Gianvito Rossi).... svedena paleta je uspela da fokus posmatrača drži na fantastičnoj narandžastoj torbi i neobičnom kroju suknje.

# Sivi kaput i pantalone (Fillipa K) + rolka (Zara) + patike (Adidas) + torba (Cèline).... patike i kaput idu savršeno ove sezone, i to najviše u neutralnoj sivkastoplavoj varijanti.