Ne znate ko je Blair Eadie? Ne verujemo vam.

Jer ova dama se nalazi u bukmarkovima svih zaluđenika u modu. Možda nije popularna planetarno kao Olivia Palermo, Cara Delevingne, ali ako ste fashion freak koji prati sve moguće blogove, Instagrame i modne sajtove, ovu curu ste morali da ispratite.

Eadie koja je glavni dekorater Gapa (izloga, odeće, plakata) pokrenula je svoj blog Atlantic-Pacific pre nekoliko godina. Danas njen blog spada u top 10 najpopularnijih blogova na svetu.  

A stil? Njujorški SoHo look + casual Santa Monica.

Ova superstajliš plavuša koja obožava crne šešire, sunčane naočare sa velikim okvirima, čas izgleda kao retro, chic dama stilizovana u cvetne, svilene bluze i ljubičaste, palazzo pantalone ili suknju pun krug, a već u sledećem momentu kao najkul cura iz Njujorka koja šeta crne tregere, majicu na pruge, starke i crveni ruž.

Eadie je nalik Lauren Conrad i Blake Lively, prava ljubimica Amerike koja izgleda kao cura koja vam nikada ne bi otela dečka i čak bi vam posudila svoju Celine torbu.  

Ukratko: Blair je Super-fun, super-cool, super-cute i jedan od najboljih modnih urednika koje možete da konsultujete na netu.

Ona je retro, ženstvena, chic, sofisticirana, drugačija, vintage i toliko simpatična da nije ni čudo što je jedna od najomiljenijih blogerki na svetu!