Nosite odeću u kojoj se osećate moćno, samouvereno

Samouverenost je možda najbolji aksesoar koji možete da “obučete” jer ne postoji atraktivnija i seksepilnija žena od one koja je sigurna u sebe, svoju lepotu. Ukoliko nosite pravu odeću, onu koja vam odgovara i u kojoj se osećate prijatno, jednako koliko i atraktivno, ne biste trebalo da imate problem sa samopouzdanjem. Zato, birajte pažljivo garderobu, odnosno ne nosite ono u čemu vam nije prijatno.  

Atraktivan par cipela na vašim nogama se ne računa ako prevashodno nije udoban

Jer, u nekom momentu pokazaćete koliko vam je neudobno i koliko su vas već nažuljale i ranile određene sandale, salonke, čizme. Pa ukoliko u tom nekom paru ne možete da hodate minimum jedan do dva kilometra i već na startu vas nerviraju i žuljaju, skidajte ih ovoga časa! Uostalom kako mislite da odigrate na “Dancing on my own” i pokažete neke killer pokrete, ako ne možete da hodate u njima, već isključivo da sedate.

Uvek budite verni svom stilu

Vaš stil je savršen već u startu ako ne odustajete od njega, jer ne može da postoji neka druga Marina, Tamara ili Sanja. Vi ste jedinstvene i nema potrebe da menjate ili prilagođavate bilo šta. Ok je da povremeno kupite neki trendi model, ali držite se svog stajlinga, svog pečata. Usotalom, manje ćete biti čudni u društvu ako ste tip osobe koja nosi strake od srednje a ne od kada su postale must have komad.

Vodite računa da tokom dana ne nosite odeću koja je za večernji izlazak ili dejt

Nekako smo mišljenja da je ovo jedna od boljki naših dama pa zato povedite računa da se ne pojavite na poslu ili dnevnom kafenisanju stilizovani u mini, kožne suknje i izrezane majice koje mame poglede.

Uvek recite DA eksperimentisanju

Niko od vas ne traži da promenite svoj stil u kompletu, već samo da u njega “uvezete” neke nove trendove, krojeve, boje. Takođe ne dozvolite nikome da vam diriguje šta ćete i kada da obučete.