Ukoliko želite ove jeseni da budete primećeni na ulicama Beograda, Novog Sada, Niša i ostalih gradova u našoj zemlji, Njujork je idealno mesto koje ovih dana može (putem neta, ili uživo) da vas inspiriše svojom energičnom i krajnje raznolikom modom.

Fashioniste koje još od prošle nedelje pohode Nedelju mode u Njujorku, šetajući svoje fashion perje,  odavno su naučile koji detalji im garantuju da će ih u stopu pratiti horda fotografa, dajući im priliku da njihov stil osvane u najpoznatijim modnim magazinima. Jer, da se ne lažemo, we all want that.

U želji da vam olakšamo i pomognemo da postanete IT cura ulične mode, donosimo vam sledećih 5 smernica:

1# Izaberite trend koji je poslednji hit u modi, neki koji je tek “sišao” sa piste i koji za sada samo šetaju najpoznatije dame iz sveta šou biznisa. Ukoliko ne znate gde da gledate, dovoljno je da pogledate zvanične stranice digitalnih internacionalnih ELLE izdanja i da malo detaljnije pogledate našu kategoriju Trendovi.

2# Kombinujte brendirane stvari sa normcore odećom, onom koja spada u osnovne, ključne modele svakog garderobera. Adidas patike i Zarina cvetna haljina? Naravno da, da.

3# Izlazite u paru sa drugom ili drugaricom koji nose autfit sličan vašem, kako po koloritu tako i po dezenu, kroju, detaljima. Ovaj prizor prosto mami fotografe jer se slika odlično!

4# Ispravite se, zauzmite stav “svet je moj”. Dovoljno je da na nogama imate neke killer cipele, zaleđen osmeh, seksi hod. Već izgledate moćno, nedodirljivo, bitno. 

5# Ako ste u nedoumici, birajte otkačeno, neočekivano, drugačije. Potražite savet na sajtu jedne jedine Anne Dello Russo koja dokazuje da je uvek može više, šarenije, luđe.