Reviju je uz ovacije otvorila zvezda ovosezonskog FW izdnja, mlada Kaia Gerber, noseći kratku haljinicu po uzoru na one koje nose balerine, ali od perja i to u plavoj boji, te u paru sa majicom istog tona ali sa istaknutim dezenom dečijeg printa - ilustracije ljubičastog jednoroga iza koga se nazire duga.

Međutim, propratni komadi su znatno manje šokantni u domenu "skandaloznosti" i pitanja gde bismo ovo mogli da ponesemo?

Naime, bajkerska jakna, te kožna kapa sa nitnama, kao i odgovarajuće kožne čizme koje upotpunjuju ovu kombinaciju i na kraju mrežaste čarape, neodoljivo podsećaju na izgled Cindy Crawford, koja je bila vrlo slično stilizovana za kultnu, crno-belu fotografiju Petera Lindbergha.

Što dobar deo outfita ne čini samo nosivim, već i izuzetno poželjnim!

Isto važi i za ostatak kolekcije, kožni aksesoari mahom u crnoj boji, ali u beloj i crvenoj, bili su značajan element koji je “izvukao” reviju, te je smestio u departman Ready to wear.

Bajkerske čizme, ali i one od pvc-a iznad kolena sa sjajnim nitnama, te kožne narukvice, čokeri, kaiševi, kape i tašne bile su u potpunosti u dark rock fazonu i definitivno jedni od najpoželjnijih detalja koje smo imali priliku da vidimo u ovogodišnjim kolekcijama.

Međutim, sami modeli u vidu baletskih haljinica sa zlatnim vezom, te u drečavim bojama, tule suknjice od tila i majice sa dečijim ilustracijama, mahom potpadaju pod nenosivu modu koja služi samo za puku zabavu.

Da bi nas za sam kraj Scott ostavio bez teksta (ali sa velikim osmehom, kakav su imali i sami posetioci revije) potpuno nenosivim delom kolekcije, u vidu večernjih haljina od kojih se dobar deo čak ni ne može nazvati haljinama, već više cvetnim instalacijama.