Iako mnogi komentarišu kako je Chanel konstantno isti u sferi odeće, ne smemo da osporimo činjenicu da će se Karl potruditi da od revije napravi show - aerodrom, supermarket, restoran. Pa gde nas je sad odveo?

U samu vasionu!

Da, da. Lansirao nas je u Chanel Data Centar, jedna hi-tech svet kojim gospodare roboti nalik duo Daft Punk, ali idemo redom!

1. Chanel je transformisao još jednm Grand Palais u jedan potpuno drugačiji svet - data centar koji izgleda kao masivno skladište gigantskih kompujerskih procesora između kojih su modeli defilovali.

2. Chanelova muza, mlada Lily-Rose Depp je sedela u prvom redu pored Ushera i samo dva mesta od Courtney Love i njene ćerke - Frances Bean Cobain.

3. Izlazak je bio prilično futurističan - dva modela su izašla ispred zvanica odevena u klasična tvid Chanel odela, sa belim kacigama na glavama, izgledajući kao roboti sa neke druge planete.

4. Nakon nesvakidašnjeg izlaza, na pisti se pojavila Arizona Muse u kratkoj, prozirno pink suknji i malo većem, ravno krojenom tvid sakou, stilizovana u bisere i kožne poluduboke balentanke. 

5. Skoro svi modeli su imali atraktivne kačkete koje su nosili sa strane, kao najveći mangupi. Neki su bili u psihodeličnoj neon kombinaciji, neki u nežnoj pastelnoj, dok su neki bili neprimetni, jednobojni u crnoj boji.

6. Naravno, ukoliko planirate da nosite sa strane kačket, postoji samo jedna frizura koju morate da nosite: niski rep sa strane koji je stilizovao Sam McKnight, vrativši opet taj retro, kul rep u sam fokus svih nas. 

7. Chanel torba je dobila veliki redizajn. Tehno stil je obeležio aplikacije na koži, pa su torbe izgledale kao male neon lampice koje se pale i gase.

8. Baletanke i cipele sa niskom petom. Karl je odustao od ludih platformi, fokusirajući se na udobnost. 

9. Lagerfeldove muze su bile glavne zvezde na reviji - Edie Campbell, Soo Joo Park, Catherine McNeil, Lindsey Wixson, Louise Parker i Arizona Muse. Kendall je izostala nakon što je hitno napustila Pariz pružajući podršku sestri Kim koja je dan pre bila oplačkana u svojoj hotelskoj sobi.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija