Druga po redu kolekcija Anthony Vaccarella za Saint Laurent je ispunila očekivanja i potvrdila da je italijansko-belgijski dizajner sjajan naslednik Hedija Slimanea. U najnovijoj kolekciji za jesen / zimu Anthony je uspeo da objedini i mušku i žensku modu kreirajući sjajne komade koji mogu da se nosi i tokom dana - ako ste pristalica nošenja us vakodnevnom okruženju mini kožnih haljina sa bluzama i košuljama prepunim karnera. Kraj je pripao armiji mat crnih plišanih i metalik koktel haljina koje su bile neverovatno seksi.  

Iako znamo da ne vole svi tu novu femme fatale koju Vaccarello oblači jer je ona nalik Slimaneovoj idealnoj ženi vrlo mršava, na ivici anoreksije, bele puti i prilično razgolićena, ne smemo da osporimo činjenicu da su modeli sjajno stilizovani i da izgledaju kao moćne rokenrol zvezde dok šetaju pistom u najseksi čizamama do kolena, blago nabranim koje svetlucaju pri svakom koraku kao najluđa disko kugla!

Anthony i Hedijeva superstylish žena je na primer Eva Herzigova koja je reviju ispratila iz prvog reda odevena u seksi kožnu mini haljinu Vaccarella, preko koje je ležerno prebacila Saint Laurent blejzer.

Revija je inače održana na otvorenom, i to u novoj Saint Laurent zgradi. Na temperaturi od 7 stepeni, kada je počela sitna kiša, nestalo je struje što je pauziralo reviju. To ipak nije sprečilo francuskog giganta da oduševi modne urednike, IT dame, blogere, stiliste i druge fashion influensere kožnim, nabranim suknjama, cozy džemperima, ležernim svilenkastim bluzama, savršeno krojenim blejzerima i mini haljina na jedno rame.

Inspirisan osamdesetim, Vaccarello je odlučio da osnaži siluetu i senzibilitet iz čuvene pop dekade kreirajući ubedljiva, seksi izdanja s fokusom na kožu i svilu. Mi ipak i dalje ne možemo da se nagledamo pomenutih čizama koje su definitivno bile najslikaniji detalj za Instagram i prvi pik svih stylish dama koje su reviju pratile iz prvog reda.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/