Prekrasan, svetlucav muzej Louis Vuittona koji je otvoren prošle godine ugostio je sve poklonike LV mode koji su došli da vide najnoviju kolekciju Nicolasa za legendarni francuski brend! Dok je sam dolazak zvanica obeležio #themosttalkedcoupleintheworld, Kim i Kanye, čim je prvi model zakoračio na pistu, sve oči blogera, urednika, IT cura, bajera i fotografa su bile skoncentrisane na pistu.

Nicolasova treća sezona u luksuznom gigantu nam je donela dašak budućnosti, savršene modele od kože i fantastičan stajling otkrivajući nam da Ghesquiere ima i neverovatan talenat za aksesoare.

Evo pet stvari koje treba da znate o jesenjoj kolekciji....

1.Kovčeg kao najsavršenija torba na svetu

Da budemo iskreni, LV i jeste prevashodno brend koji se proslavio autentičnim i luksuznim aksesoarima, mahom torbama, kako onim za svaki dan tako i onim za putovanje. Inspirisan bogatom arhivom torbi Nicolas je odlučio da klasičan kovčeg redizajnira, učini praktičnijim i nosivijim u dnevnoj varijanti. Ova kolekcija je dokazala da torbe ostaju dnk brenda i da su savršen detalj jesenje kolekcije.  

2. Strogi krojevi i pletivo

Pletivo je kod LV uvek ima neku mekoću, punoću ali i strogoću. Za oko su nam zapali savršeni pleteni topovi s polurolkom i neobičnim prorezima u predelu dekoltea, dugih rukava i neobično jarke palete koji su bili savršeni kontrast kožnim i tvid suknjama. 

3. Bundice

Nije ih bilo mnogo, ali one što smo videli ne zaboravljamo. Moćne, XXL i savršene za slojevitu zimu i debeli minus. Pogotovo ona koju smo videli na Freji Behi Erichsen koja je izašla na pistu prva obučena u belu bundicu i poluduboke kožne čizmice spremna da pokori ledeni Artik. 

4. Futuristične naočare za sunce 

Iako ih je samo jedna manekenka nosila, nismo mogli a da ih ne primetimo. Okrugli ram, heavy metalni okvir, očekujemo da vidimo ubrzo na očima velikog broja poznatih koje će upravo ovaj statement detalj da izaberu za doček lepog, sunčanog vremena.  

Poslednji dan PFW-a i ovosezonskog FW izdanja doneo nam je priliku da pogledamo najnoviju kolekciju Nicolasa Ghesquierea za Louis Vuitton!