Sport i futurizam su bili teme revije kolekcije H&M Studio za jesen/zimu 2015. koja je sinoć održana u Velikoj palati u Parizu. Modeli, uključujući Kendall Jenner, Gigi Hadid i Edie Campbell su nosili odeću iz ključne kolekcijekompanije H&M za tu sezonu, u kombinaciji sa funkcionalnim komadima i nakitom. 

Scena je predstavljala modno sletanje na Mesec, a pista je bila okružena svemirskim letelicama. Reviji je prisustvovalo 600 međunarodnih urednika i gostiju, a brojni poklonici mode su je pratili uživo, na sajtu hm.com, dok je počasna voditeljka bila francuska modna novinarka i prezenterka Aleksandra Galovanov.

Jakne i kaputi sa zakopčavanjem na rajsferšlus i uske pantalone preneli su sa piste sportski duh kolekcije H&M Studio za jesen/zimu 2015., a konfekcijski komadi i haljine od lureksa su oživeli futurizam u punom sjaju, zajedno sa funkcionalnim komadima kao što su jakne sa kapuljačom tipa anorak i kombinezoni sa prednjim kopčanjem na rajsferšlus.

H&M Studio je ograničena kolekcija kompanije H&M koja sadrži glavne komade odeće za sezonu i koju kreira poseban tim dizajnera.

"H&M Studio kolekcija odiše izuzetnom energijom. Dopadaju mi se sportski i futuristički komadi, koji se savršeno kombinuju sa funkcionalnom garderobom za boravak napolju i sa odećom od lureksa i šljokica koja daje dozu glamura dečačkom stilu,“ izjavila je An-Sofi Johanson, kreativna savetnica u kompaniji H&M.

Zelenu dolčevitu i pantalone želim odmah imati u svom ormaru”, kaže Solange Knowles. “H&M je vrhunski brand. Svaka cool devojka, svaki model, svi nose H&M”, kaže Karolina Kurkova.