Verujemo da vam je već poznata ona kako "mame znaju najbolje" ali i da u Italiji mame imaju posebno mesto. Njihova je prva i poslednja, one su prve kojima se nešto važno saopštava. Inspirisani ovom tradicijom, duo Domenico Dolce i Stefano Gabbana su svoju najnoviju kolekciju posvetili upravo MAMAMA!

Natpisi "mama, volim te"  i "za najlepšu mamu na svetu" na francuskom i italijanskom jeziku ukrasili su koktel haljine A kroja, kratke džempere, suknje i kapute. Posebno su bili dirljivi modeli koje je duo ukrasio motivima iz dečjih crteža i to u vidu printa što je kompletnoj kolekciji dalo neku dozu razdraganosti i svežine.

Neizostavni deo kolekcije je bio i motiv ruže kao simbol večne lepote i ljubavi. Jesenju kolekciju je naravno oblikovao i cvetni print koji kroji skoro svaku DG kolekciju postajući zaštitni znak ovog dinamičnog italijanskog dua, ali i čipka bez koje se Stefano i Domenico takođe ne odvajaju.

Od detalja za oko nam je zapao model oversize slušalica, optočenim raznobojnim kristalima i krznom koje samo čekamo da vidimo na ušima Anne Dello Russo. 

Najzabavnija i najupečatljivija revija Milanske nedelje mode, ali i celog dosadašnjeg FW izdanja! Momci, naklon.