1. Grand Palais je bio kompletno stilizovan u urednu zelenu površinu nalik parku kroz koju su prodefilovali modeli. Sve manekenke su izlazile iz ogromnog drvenog paviljona na travnatu pistu.  

2. Cara Delevingne je sedela u prvom redu, držeći u krilu psa koji je ukrao show od Karlove Choupette.

foto: Suzy Menkes Instagram

3. Kolekcijom je dominirala jedna silueta - dugačka, midi suknja uparena jaknom naglašenih, oblih ramena. Ovaj model je imao nekoliko varijacija, zavisno od materijala dok je kao aksesoar kod većine dominirao uzan kaiš za iPhone ili tablet.

foto: Vogue Paris Instagram

4. Svaki look je imao isti model cipela ali samo u drugoj boji - platforme oblog vrha sa blago zaobljenom potpeticom.

5. Za dramatičnost je bila zadužena serija luksuznih svilenih ogrtača opšivenih sitnim kristalima i biserima.   

6. Kendall Jenner i Gigi Hadid su takođe bile na reviji.

foto: Imaxtree

7. Karlov omiljeni muški model Baptista Giacobini je takođe imao svoj momenat na reviji kada se pojavio u zlatnoj tvud jaknici i pačvork pantalonama.

8. Mlada (Mica Arganaraz) koja se na kraju revije pojavila u raskošnoj venčanici čija tekstura je podsećala na cvetne aranžmane, je nosila i bogato ukrašen plašt, ogrtač koji se vukao po podu. 

9. Kosa i make-up su takođe bili autentični. Mačkaste duple linije i ajlajner su bili nadograđeni kosom koja je mahom bila skupljena u nisku punđu koju je držala mrežasta ešarpa.

foto: Instagram Chanel

10. Na samom kraju revije, svi modeli su se pojavili u zajedničkom izlasku pozirajući u drvenom paviljonu zajedno sa Karlom. 

foto: Imaxtree

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija 

U minimalističnoj scenografiji bašte, Karl Lagerfeld je prikazao svoju najnoviju haute couture kolekciju za sezonu proleće / leto 2016. Wow momenat je izostao, iako je Karl Veliki zadržao nivo prikazavši skupocenu kolekciju prepunu autentičnih Chanel detalja.