Razgolitite se

Vreme je da naučite kako dekolte može da vas odvede u svet onog „baš me briga za sve“, daleko od sveta „vulgarno pokazujem svoje adute“. Haider Ackermann vam daje vodič i bilo bi pametno da ga pročitate od prvog do poslednjeg modela.

Napravite ear candy

Kada je Riccardo Tisci napravio lažnu pirsing minđušu u obliku roga, niko nije pretpostavljao da se trend rodio. E pa jeste, i ovaj put deviza „što više, to bolje“ prikazuje se u vidu šiljaka i dragulja poređanih na ušima, demonstrirajući glamurozan način da prkosite estabišmentu.

Opašite se trofejom

Ovo je pojas pravih šampiona. Neka bude širok, strukiran i ekstravagantno ukrašen. Vama će bolje stajati nego Mikeu Tysonu.

Naređajte prstenje ili ostanite kod kuće

Skinite burme i sve ostalo i naređajte prstenje, ali samo na gornji deo prstiju. Poslaćete sasvim jasnu poruku.

Pronađite i vratite choker

Courtney Love bi bila ponosna na vas kada biste u svojim starim stvarima pronašli tanku traku koju ste devedesetih nosili oko vrata. Sećate se tog vremena kada su vladale martinke i karirane košulje? Vreme je da se ono vrati. Odlučite se za glamurozniji Lanvin način.

Zasucite rukave

Ne postoji lakši način da iskažete svoju nonšalanciju od podvrtanja rukava na blejzeru, smokingu, bomber ili kožnoj jakni. I to je mnogo bolji način da kažete „ne kači se sa mnom“ nego da ga ispišete na majici.

Subverzivni animal print

Zaboravite sve što ste kod nas pročitali i znali o printovima, setite se legendi panka i učite od njih. Rodarte prsluk vam svakako može pomoći.

Pridružite se bandi s lancima

Čak i ako ste se obukle kao anđeo, vaš look će momentalno dobiti šmek ulice i opasnosti kada dodate lance. Louis Vuitton lanci na pantalonama su jednostavan početak koji vam garantuje Bonnie i Clyde status.

Sijajte bez zadrške

Kada pogledate Versace metalik mini-haljine, shvatite da u isto vreme možete biti i seksi i opasne. Ne vodite se pravilima da su šljašteće stvari rezervisane za Novu godinu, strukirajte kaišem svoju haljinu i spremne ste da isprašite tureve izgledajući fantastično.

Zaoštrite krejone

Tamno iscrtane oči, i gore i dole, dale su Sait Laurent devojkama pobunjeničku crtu na pisti. Ako ste spremne da zaigrate ovu igru u stvarnom životu, sve što vam je potrebno je – samo jedna olovka. 

Tekst: Nenad Janjatović