Koliko god da vam se neka košulja učinila običnom, ne bi trebalo da odustanete od nje, jer nema modela koji može bolje da se kombinuje u formalnim i neformalnim prilikama. Pogotovo danas kada vlada neka nova ženstvenost koja preferira minimalizam i sofisticirani look.

Klasična košulja može da se nosi na nekoliko načina, a mi vam predstavljamo 5 koja možete u bilo kom trenutku da iznesete.

Sa otkopčanim jednim dugmetu + midi-suknjom na falte

Klasična bela ili svetloplava košulja (besprekorno ispeglana ,naravno) sa kragnom ide savršeno u paru sa ženstvenim suknjama pun krug, midi dužine. Ukoliko želite da izgledate manje strogo, a više kul, savetujemo da otkopčate jedno, ili dva gornja dugmeta, što će jednoj na prvi pogled previše formalnoj kombinaciji dati opušteni vajb.

Skrivenu, ispod trendi pulovera ili duksa

Kragna na klasičnoj beloj košulji svakom autfitu pruža mogućnost da izgleda profesionalo, zrelo. Ukoliko je iskombinujete tako da je nosite ispod pulovera koji ima raskošne ukrase, možete sjajno da je uparite sa suknjom ali i jeansom.

U paru sa omiljenom koktel haljinom

Za malo drugačiji look, predlažemo da svoju omiljenu koktel haljinu uparite sa belom košuljom koju ćete nositi ispod haljine. Ovo je takođe praktičan način da „sakrijete“ kožu ukoliko je haljina dubokog dekoltea (haljina bez rukava je najbolja). Izbegavajte košulje sa raskošnim rukavima punih volumena, puf i slične forme.

Sa pencil suknjom

Klasičnu teksas košulju ne morate po običaju da nosite samo u paru sa platnenim pantalonama i starkama. Ona savršeno ide sa pencil suknjom (obična, u cvetnom printu, čipkana) ili sa suknjom pun krug od nekog svilenkastog materijala. Dovoljno je još da se podignete na par seksi salonki i imate autfit ne samo za kancelariju, već i za koktelisanje nakon posla.   

U paru sa statement ogrlicom

Masivne, efektne ogrlice koje se nose preko zakopčane košulje već neko vreme spadaju u jedan od glavnih trendova. Vodite računa da košulja bude klasična, u jednoj boji, po mogućstvu bela ili u boji slonovače, a da print, ukoliko želite i njega da „uključite“ u autfit dominira u donjem delu, bilo u vidu neke zabavne suknje ili pantalona.