Ko može da ne voli jeans?

To je definitivno komad koji svaka žena ima u svom garderoberu i koji biramo kada ne znamo šta da obučemo, bilo da idemo u casual šetnju ili da odlazimo na glam koktel veče.

Večni komad koji nikada ne izlazi iz mode, i ovog proleća nam dolazi u nekoliko glavnih varijacija.

Dovoljno je da ga nadogradite parom atraktivnih patika, mantilom i pastelom i vaše proleće će biti u trendu.  

Ako kojim slučajem još uvek ne znate koji model da izaberete kao dominantan, ELLE vam donosi 5 glavnih modela za proleće koje možete da nosite kad god i bilo gde.

Boyfriend

Po mogućstvu nek bude model koji je mekan i prilično širok. Najbitnije je da obim odgovara, odnosno da vam “lepo” legne na struku. Nosite ih u paru sa širokim bluzama i kratkim top majicama, dok vas u sferi obuće savetujemo da obujete patike ili “oksfordice”. Minimal i  boyish look je u trendu.

Super skinny

Pored gore navedenih, ovo je drugi must have model za sezonu koji ne sumnjamo da imate jer nikada ne izlazi iz mode. Never. Savršen komad da se upari sa svilenom košuljom i štiklama za dnevno/ poslovnu varijantu i poludubokim čizmicama i jaknicom za neki casual, noćni izlazak.

Klasičan model

Neki ovaj model zovu “mum” ali definitivno kada govorimo o njemu, mislimo na klasičan par jeansa ravnog kroja koji ima podignut struk i ne širi se previše, već prati blago od tela njegovu liniju. U trendu su modeli s ukrasima i pačvork radom.  

Pocepane

Suptilno pocepane, sa kratkim resama pri dnu… U paru sa starkama. Ma, milina!

Zvoncare

Još jedan model koji se vratio na velika modna vrata su zvoncare. Savršen model da vam izduži noge i za sve one koje imaju obline.