U poslednje vreme sve više čujemo od strane mnogih da ne prate trendove. To je u stvari postalo trend. Da se trendovi ne prate. I to je donekle ok. Jer, ukoliko bukvalno pratite trend za trendom, ne učeći ništa iz pomenutih, onda stvarno i ne treba da pratite trendove, ali… Ukoliko pustite trendove da nadograde vaš već oformljen stil, pa vi ste u plusu iz sezone u sezonu!

Jer, stil nije fiksiran. Nije zacementiran. On je prilagodljiv, on je tu da se sa njim igrate, eksperimentišete, zakoračite u nove sfere, u nove krojeve, nove boje. Kao što vaše omiljeno jelo može da ima još bolji ukus s nekim novim dodatkom, tako i vaš stil može da “raste” s nekim novim trendom.

Trendovi su tu da vaš stil apdejtuju. Najnoviji software, odnosno softwear. To je glavna uloga trenda.   

I iako ste do sada, sigurni smo, pročitali oko 100 članaka na temu prolećnih trendova, ubeđeni smo da je ovo post koji ne smete da preskočite! Samo još ovaj (i naravno svaki budući koji Elle izbaci)!

Jer smo za vas pripremili prolećne komade koje biste morali da imate u svom ormanu ovog proleća >>>

Nakon što smo remizirali sve trendove sa pista, crvenih tepiha i street stajla, možemo konačno da odaberemo 9 kreacija koje bi svako trebalo da ima ovog proleća!