Ako ste do sada izbegavali ovu vrstu jakne, ili ste prosto zaobišli sve savete "kako da", sad je pravo vreme da bomber jaknu uključite u svoj svakodnevni look!

Slojevitost i grunge su u trendu, a komad uz čiju pomoć bi mogli na najlakši način da dođete do vrhunskog stila je bomber jakna koja ima neverovatno kameleonsko umeće da nadogradi vaš izgled, bilo da je u pitanju casual, street style ili elegantan, prefinjen stajling.

Zvezde street style poput Anne Dello Russo, Miroslave Dume, Hanneli Mustaparte oduševljeno su prigrlile ovaj komad koji su najčešće nosile u casual trendu ili s malom dozom elegancije.

Bilo da još uvek niste odlučili da li ćete uopšte kupiti bomber jaknu ili vam je ponestalo svežih ideja kako da je kombinujete, mi smo tu da vas inspirišemo. Odnosno Olivia, Garance i ostala ekipa je tu!

Bomber jakna može da bude idealna dopuna poslovnom looku dajući mu detalj koji je retko ko očekivao da vidi na vama! Garance Dore pokazuje kako klasična bomber jakna u kombinaciji s elegantnim crnim pantalonama, zanimljivim cipelama i sivom majicom bez puno dodatnih detalja može da izgleda prefinjeno i svedeno. Daleko više u stilu jedne chic Parižanke, nego tomboya zahvaljujući sofisticiranom stajlingu.

Ako ne znate šta biste obukli za neki koktel ili laganu večeru, odnosno najveći problem vam predstavlja „šta obući“ preko haljine ili suknje i bluze, možda može ova stylish kombinacija Olivie Palermo da vas inspiriše. Svetla bomber jakna sportskog modela sa rasfešlusom pokazala se kao savršen izbor.

Dosadila vam je forma vaše crne, obične bomber jakne? Osvežite je uz komad u neutralnoj, pastelnoj boji neobičnog dizajna kao što je uradila Hanneli Mustaparta kada je klasičnu bomber jaknu nadogradila chic suknjom u pink, bombona boji.  

Bomber jakna je sjajn komad ako želite da se igrate sa stilovima, bojama, trendovima i pronađete neki svoj, upečatljiv look. Ukoliko imate neku bomber jaknu koja "vrišti" od boja obucite ispod nje parktičan, neupadljiv komad, nalik maloj, beloj haljini kojoj je tokom zime potrebna jedna extra doza punoće.

Ikona stila Anna Dello Russo nikada ne beži od kreacija koje su upačetljive i u eksploziji boja pa je i stajling s bomber jaknom u tom tonu!

Budite cool i trendi u kombinaciji koja uključuje bomber jaknu u najklasičnijoj formi: koledž stilu! Ovakva jakna sa ukrasima u vidu slova, brojeva i vezenih bedževa, omogućuje vam savršen street style look ukoliko jaknu iskombinujete iz skinny jeans i štikle s dozom punk/rock glamura.   

Foto: Imaxtree/ Getty Images/ Greg Kessler