Ponekad vas u ovo doba godine uhvati panika i potpuno blokirate. Mala crna haljina ili šljokice ili odelo? Ali, duboko u sebi žudite za nečim malo drugačijim. Slobodno pitajte svog gay drugara da vam pomogne i pogledajte šte se dešavalo na pistama kako biste pronašli inspiraciju za vašu "žurka kombinaciju“. Mi svakako jesmo.

Ključ uspeha?

Poređajte na sebe različite teksture i onda dodajte ukrašene materijale. I ne zaboravite na perje, čipku, somot, šifon, krzno. Ako i dalje ne možete bez šljokica, nosite ih na retro dekadentni način kao Dsquared2 dama, ili ako ste hrabre obucite Marc Jacobs disko bluzu. Koja je sjajna stvar sa svim ovim dodacima?

Ta što i najjednostavnija stvar sa dodatkom perja, šljokica i aplikacija odmah postaje glamurozna: pogledajte samo zanimljive haljine Dries van Noten ili Christopher Kane džemper sa neverovatnim aplikacijama cveća. A ako ste metalik devojka, onda je Balmain prava stvar za vas: sjana, šljašteća, jaka inspiracija. Ne bojte se da ćete preterati. Nakon toliko šampanjca na žurkama, vi i treba da postanete jedini izvor svetlosti.    

Tekst: Nenad Janjatović 

Ovo je doba godine kada zaboravljate na minimalizam. Polakomite se na teksture i printove. Noć pripada onima koji znaju najbolje da se igraju sa garderobom...