La vie en pink je moja mantra za ovu jesen! Dizajneri su preplavili modne piste različitim nijansama ružičaste i ponovo vratili romantiku na velika vrata.

Roze groznica je zahvatila čak i njene večite protivnike, a ja je želim u nešto izmenjenom obliku. Priznajem da volim šećernu vunu, pošto uvek podseća na detinjstvo, ali ne moram baš da se pretvorim u nju samo zarad jednog trenda. Zbog toga biram grube čizme sa prorezima koje doprinose pomalo edgy izgledu i statement ogrlicu da dodatno začini stvar. I, ravnoteža je uspostavljena.

Kancelariju ovog meseca menjam za projekte i rad na terenu (u prevodu, omiljene lokale gde je tiramisu ukusan i Wi-Fi savršeno radi), što mi ostavlja dovoljno prostora za sva modna eksperimentisanja. Lagana šetnja nakon posla (jer kolač se mora nekako istrošiti), kratka poseta omiljenoj radnji na putu do kuće i dan privodim kraju. 

Priznajem (mada pomalo nevoljno) da sam se zaista dobro osećala u ulozi penaste bombone. Misli mi već lete ka oversized Carven kaputu u flamingo nijansi. Ipak, dok su mi misli ružičaste, ta investicija bi moj račun u banci obojila u crveno.

Mentalna beleška: ovaj trend konzumirati umerno i na kašičicu. Odobravam! 

NA SLICI: Pulover Bershka, suknja Zara, čizme Stradivarius, ogrlica Ines Atelier.

Blogerka Vanja Milićević istražuje za vas nove trendove i komade. Ovoga puta je to trend pastelno ružičaste koja je jedna od ključnih boja sezone J/Z 2013-14.