Kada Coachella zvanično otpočne festivalsku sezonu, misli o uzavreloj dolini i palmama usred nedođije ne prestaju da se roje. Brzinom svetlosti fotografije počnu da kruže internetom, nakon čega se moj folder za inspiraciju preplavi. I ne mogu da odlučim koja je bolja, Diane Kruger ili Kate Bosworth. Potom pomahnitalo krećem da kupujem sve što iole podseća na ovaj događaj i gomilam: čipka, iscepani džins, astečki print (koji želim na svemu), čizmice do gležnja u svim bojama, a arm party je, naravno, neizostavan.

U to ime ubrzo nabacujem omiljene mi Dicker čizme i biram laganu haljinu bez rukava. Rekla bih da je dobitna kombinacija od jutra do večeri moguća uz minimalne izmene. Ako postoje strožija pravila oblačenja, verujem da će laneni sako uvek izvući situaciju, a ja se, na svoju sreću, odričem samo gomile narukvica, i to zbog rada na računaru, ali ih vraćam na ruke oko šest.

Plej-lista na repeat do sledećeg odredišta, a u glavi umesto beogradskog asfalta zamišljam Palm Springs. Možda je vreme za pakovanje kofera dok Kalifornija ne postane bliža. Složićete se sa mnom da je i ovoga puta test uspeo.

SAVET
1. Ako vam ne leži da nosite čizme usred leta, uvek ih možete zameniti interesantnim rimljankama

2. Budite pažljivi pri odabiru odevnih komada s resama, dovoljno je imati samo torbu ili majicu

3. Ako ste dovoljno hrabri, kratki topovi i duboki šortsevi i te kako su poželjni

4. Sa oversized majicama i košuljama ne možete pogrešiti

5. Ne zaboravite na aksesoare, kojima ćete upotpuniti izgled

NA SLICI: Čizme Isabel Marant, sat Michael Kors, narukvice braon Six, pink ogrlica kao narukvica Lindex, prsten Parfois, naočare Parfois, haljina Pull&Bear, torba Michael Kors