Leto je donelo pregršt trendova i odevnih komada, naravno od najlaganijih materijala. Slobodno vreme koje donose i bezbrižni dani godišnjeg odmora provesćemo u laganim modelima, ali odevanje za poslovnu nedelju može da bude pravi izazov pred ormarom kada na gradskom asfaltu zavladaju vrućine.

Za razliku od letnih haljina za plažu i izlaske, tajna savršene poslovne garderobe, čak i tokom toplih letnih dana, krije se u jednostavnosti krojeva, silueta i boja.

U potrazi za nekoliko modela koji će biti savršena osnova za svaku biznis look, u kojima ćemo se osećati lepo i prijatno, a koji će odgovarati svakom poslovnom okruženju pronašli smo suknju koja donosi bezbroj različitih poslovnih kombinacija, a koju ćemo rado nositi i nakon radnog vremena.

Spoj elegancije koju nose nijanse bež boje, klasičnih linija i decentne, ženstvene midi dužine stvorio je savršeni model suknje za svaku poslovnu garderobu. 

Istovremeno klasična i moderna, jednostavna bež suknja midi dužine može da bude odličan početak letne poslovne kombinacije, jer osim što će sa stilom odgovoriti na sva pravila poslovnog dress coda, ovaj jednostavni model odlično će izgledati u kombinaciji sa baš svakim poslovnim topom koji se već nalazi u vašoj garderobi – od jednostavne majice za ležerniji poslovni look do ženstvene letne bluze ili klasične košulje strogih linija.

Najpoželjnija poslovna suknja za letnu sezonu dolazi u nekoliko različitih izdanja koji prelaze granice monotonog i inspiraciju pronalaze u najnovijim trendovima, zadržavajući svu eleganciju klasičnih krojeva. Wrap silueta naglašena je ženstvenim volanom,  modeli ženstvenog A kroja svoje su osveženje pronašli u asimetriji...

Foto: Promo / Farrow (Need Supply Co.)


Foto: Promo / Weekend Max Mara


Foto: Promo / Sea (Net-a-porter)


Foto: Promo / Monse (Net-a-porter)


Foto: Promo / Style Mafia (Asos)


Foto: Promo / River Island (Asos)


Foto: Promo / Autograph (Marks & Spencer)


Foto: Promo / Chelsea28 (Nordstrom)


Foto: Promo / Robert Rodriguez (Nordstrom

Preuzeto sa: Journal 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/