Ovog leta takva su venčanja vrlo popularna, a mi smo na Instagramu pronašli pet trendova koji će vam otkriti kako urediti esterijer za savršeno venčanje na otvorenom. Otkrijte ih u nastavku:

Cvetni luk

Mesto venčanja na otvorenom ukrasite cvetnim lukom. Odaberite svoje omiljeno cveće ili jednostavno napravite abažure od cveća i stabiljki i listova i dobićete divan detalj koji će prostor učiniti posebnijim, a i sjajno će izgledati na fotografijama.

Pleteni nameštaj

O popularnosti pletenog nameštaja mislimo da je sve rečeno,  a on će se sjajno uklopiti i u venčanu ceremoniju. Odaberite divne stolice ili ljuljaške i ukrasite ih cvećem i zelenilom.

Tepih u eksterijeru

Retro tepih će sjajno izgledati na otvorenom nezavisno o tome udajete li se na pesku ili travi. Ovakvim tepisima možete ukrasiti celi put do “oltara” ili samo mesto na kojem se održava ceremonija kao što je to učinila blogerka Jessie Bush.

Kolači ukrašeni cvećem

Jestivo cveće je već neko vreme trend u gastro svetu, a ono će se posebno dobro uklopiti u svadbenu tortu i druge poslastice koje ćete poslužiti zvanicima.

Bokal s vodom

Letnje vrućine mogu biti prilično iscrpljujuće, zato u prostor uklopite ukrasne bokale koje ćete napuniti vodom s ukusima.

izvor: Elle.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/