Mit#4: Svetlucav materijal i šljokice su samo za večernje kombinacije

Dobro. Mini svetlucava haljina stvarni nije, ali postoje modeli koje možete sa lakoćom da nosite tokom dana. Na primer, maksi suknja od metaliziranog materijala, top ili košulja sa šljokicama na kragni? Zašto da ne. Naš savet je da se potrudite da to ipak bude samo jedan komad, a da ostatak autfita ostane jednostavan, minimalističan.

foto: Imaxtree

foto: Imaxtree

Mit#5: Da biste nosili maksi haljinu ili široke pantalone, morate da budete visoki

Ma da budete model. Svašta. Ukoliko je kroj savršen, i devojke koje nisu preterano visoke uz par dobrih štikli mogu da iznesu maksi haljinu i palazo pantalone jednako kao manekenka. Kroj je jedini bitan u ovoj priči.

foto: Imaxtree

foto: Imaxtree

Mit#6: Nikako sokne i sandale sa otvorenim prstima

Sokne i sandale stvarno jesu jedno vreme bile nezamisliv spoj, ali nikako zabranjen spoj. Od prošle sezone, ovaj kontrast svakom vašem looku daje jedan autentičan pečat, pogotovo ako nosite crne sokne i srebrne sandale. Sofisticirano i nekako school girl play.

7 modnih pravila koja zapravo ne postoje

foto: Profimedia

7 modnih pravila koja zapravo ne postoje

foto: Profimeda

Mit#7: Bez kombinovanja zlatnog i srebrnog

Još jedan mit poput onog o crnoj i teget. Bilo da je u pitanju nakit ili komad odeće, ova kombinacija može da bude više nego fantastična, ukoliko se dodatno nadogradi sa nekim cool detaljima. 

7 modnih pravila koja zapravo ne postoje
Author: Vincenzo Grillo Copyright: VincenzoGrillo/Imaxtree Software:Adobe Photoshop Lightroom 6.12 (Macintosh)

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/