Zimska moda ne mora biti dosadna i jednolična. Iako kaputi i jakne vode glavnu reč, to ne znači da drugim odevnim komadima i pažljivo odabranim detaljima ne možete u trenu učiniti svoje zimske autfite puno zanimljivijim i lepšim.

Dovoljno je nabaviti tek nekoliko komada zahvaljujući kojima ćete se ove zime istaći u masi i lakše prebroditi hladne dane, a ovo su naši predlozi:

Bele čizme

Jedan par belih čizmica, koje su ove sezone hit među fašionisticama, u trenu će vašem autfitu podariti profinjeniji look, čak i ako ih iskombinujete s običnim farmericama. 

Kaput koji bi odobrila i vaša baka

Kaputi ne moraju biti samo u crnoj ili bež boji, ove sezone to uopšte nije poželjno. Ali ako nabavite jedan s uzorkom cveća, razveselićete i svoju baku.

Odelo koje razbija sivilo 

Ako još uvijek niste nabavile žensko odijelo, onda je pravo vrijeme da se odlučite na jedno i to u nekoj jarko boji. U takvom izdanju istovremeno ćete izgledati trendi, moćno i jako prefinjeno, a jednako ćete se tako i osećati. 

Prolećna haljina u zimskom izdanju

U ovom slučaju ne treba da trošite novac, jer verovatno već imate jednu prolećnu, cvetnu haljinu. Ali ono što će joj podariti zimski look, a vama osigurati poglede i komplimente je kombinacija haljine s farmericama ili pantalonama. Još svemu dodajte par čizmica u boji sezone i izgledaćete kao street style zvezda. 

Suknja u kojoj ćete se osećati kao princeza

Šljokičaste, metalik ili suknje od tila savršeno podižu svaki pa tako i zimske autfite, a iznenađujuće se dobro slažu s masivnim, debelim pletivima i bundama i donose dašak glamura u vaš svakodnevni stil. 

Mali modni dodatak koji možete nositi uz baš sve

Trake ili svilene vrpce na kosi uvek izgledaju tako prefinjeno i damski, a uglavnom ih svi imate po kući. 

Glamurozni šal

I ove sezone, baš kao i nekoliko proteklih, u trendu su od veštačkog krzna koje izgledaju jako glamurozno, a uz to i savršeno greju u hladnim danima.

Izvor: Index Rouge

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/