Zbog trendova stvorenih na modnim pistama, zatim street style sceni i na kraju u velikim prodavnicama, plisirana suknja je nezaobilazni hit komad hladnije sezone.

Ako još niste, verujemo da planirate da nabavite bar jedan njen primer, a želite da propratire aktualni trend, u fokusu može da budu modeli metalik efekta, koji trenutno uživaju posebnu popularnost.

Najljepše modele za hladnije dane mogli ste već da vidite, a danas vam donosimo inspiraciju kako i uz koje sve komade možete da kombinujete plisirane suknje u jesenjim, pa zatim i u zimskim danima.

Prirodni "saveznici" plisiranoj suknji ove su sezone bele patike, mokasine, zvoncare i kožne jakne – komadi u kojima ćete se još moći da uživate u ovom mesecu, sve dok nam i službeno ne dođu vrlo niske temperature i prave zimske prilike. Tada će glavnu ulogu plisirane suknje zaigrati uz toplo pletivo, vunene kapute, visoke čizme od brušene kože i sjajne gležnjače.

U nastavku pogledajte šta nam preporučuju blogerke. 

Preuzeto sa portala: Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/