Naslovna | Moda | Trendovi | Božanstvena & Osvežavajuća: Boja koja će obeležiti prelaznu sezonu

Božanstvena & Osvežavajuća: Boja koja će obeležiti prelaznu sezonu

foto: Instagram/rocky_barnes

Svaki outfit sa ovom najansom izgleda sofisticiranije, smirenije i nežnije. Mi smo naprosto zaljubljeni.

Među modnim trendovima posebno mesto uvek zauzimaju boje, a u središtu pažnje svake sezone pojavi se neka nova nijansa koju odjednom viđamo na svima. Tako je godinu iza na nas obeležila puderasto ružičasta (millenial pink), a trendovi za novu sezonu sve više zagovaraju crvenu kao potencijalnu kraljicu nadolazeće jeseni. 

Međutim, i prelazna sezona ima jednog posebnog favorita koji, čini nam se, dolazi kao alternativa svima onima koji su zasićeni nijansama puderaste boje. Baš kao što nova sezona simbolizuje nove početke i svež start, tako i mint zelena donosi osveženje u naše garderobe.

Nijanse mint zelene već smo videli na kupaćim kostimima, topovima i bluzama sa karnerima i slip haljinama. Ova boja izgleda božanstveno u kontrastu sa preplanulim letnjim tenom, koji još više dolazi do izražaja u paru sa mint. 

Mint će dominirati i prelaznom sezonom, i to na lepršavim kaftanima i šik prugastim košuljama, ali i bomberkama. Uparite ovu boju sa jeansom, a preko mint zelene haljine, zahladi li, jednostavno prebacite teksas jaknu. 

A post shared by María Valdés (@marvaldel) on Jun 26, 2017 at 1:38pm PDT

A post shared by Roos-Anne (@moderosa) on Jul 27, 2017 at 11:36am PDT

A post shared by Roos-Anne (@moderosa) on Jun 7, 2017 at 10:21am PDT

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on Jul 1, 2017 at 12:48am PDT

Izvor: journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE