Volimo kada otkrivamo nove, neobične stvari. Tako je i sa modom i zbog toga smo surfovali putem internete do daleke Australije. Učinila nam se u jednom trenutku tako blizu, veoma interesantno i sa novim modnim nadama ima šta da ponudi. To potvrđujemo. 

Predstavićemo vam 7 australijskih brendova koji su nam se jako, jako dopali.

Iako je minimalizam veoma zastupljen, ono što primećujemo i što nam odmah pada u oči jeste raznolikost - modna, stilska i drugačiji pristup obradi materijala i formi. 

Osnivač brenda White Story je Fiona Myer. Njena bela priča je napravljena od pamuka iz Milana i Tokija, a posebnu pažnju je usperila ka obradi zvonastih rukava, okovratnika i čipkastih manžetni. 

Mon Purse se prevashodno bavi kožnim torbama, a osnivač je Lana Hopkins. Vode se devizom da dizajniraju torbu "baš za tebe" i to od kože koja je kupljena od italijanskih i turskih kožara. 

Georgia Alice

Uživaćete u svakoj kreaciji koje su najčešće crno-bele. Osnivač je Georgia Currie žena koja pomera dress codove i stvara dela koja treba da su cool, a ne perfektna. 

Ostale australijske brendove, pogledajte na sledećoj strani.

PageBreak

Veoma interesantna marka Double Rainbouu koju ćemo najkraće opisati kao grunge-surferski brend. Njihova ciljna grupa je od 21 pa do 45 i namenjena je pametnim i zanimljivim hedonistima. 

Meadowlark

Zoe Kravitz, Lorde, Rihanna i FKA Twigs su se jasno deklarisale kao veliki fanovi. Claire Hammon i Greg Fromont su mozgovi brenda i tvorci delikatnih komada nakita - od onih koje možete da nosite svakog dana, pa do vereničkog prstenja. 

Christopher Esber je mlada firma koja se odlikuje velikim zanatskim veštinama i mogućnostima koje pružaju razni krojevi. 

Anna Quan je debitovala sa svojom kolekcijom 2015. godine. U fokusu su košulje i bluze. Ovi komadi podižu vaš outfit na viši nivo, a predugački rukavi daju jedam posebam, modernistički momenat. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/