Naslovna | Moda | Trendovi | 5 modnih komada u koje vredi investirati ovog leta

5 modnih komada u koje vredi investirati ovog leta

Foto: Instagram / blaireadiebee

Istražujući kolekcije vodećih high brendova uočili smo 5 vodećih trendova koje ćemo uskoro viđati na svim IT devojkama.

Sada, kada smo konačno zakoračili u proleće, mislimo da uopšte nije prerano da polako počnemo da se spremamo za predstojeće leto i odlazak na odmor.

Tako ćete imati dovoljno vremena pre dolaska vrelih dana da se pripremite i odaberete krpice koje će obojiti najtoplije godišnje doba.

Ova sezona obojena je u floralne printeve i roze detalje, pa se isti trend nastavlja i u mesecima koji dolaze. Dizajnerske kuće su već odavno predstavile svoje novitete za leto 2017 sa kojima se vredi upoznati bez obzira na to da li ćete odmor provesti na plaži ili u gradu. 

Torbe inspirisane kesama

Ukoliko ste volili masivne tote modele, ovaj trend će vam se sigurno dopasti. Torbe su ovog leta inspirisane velikim kesama kakve dobijamo nakon kupovine odeće u luksuznim radnjama, a dolaze u različitim printevima i desenima. Odlične su za odlazak na plažu, ali i za sve šetnje po gradu.

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on Oct 6, 2016 at 9:10am PDT

Retro kupaći kostimi

Leto ne može da se zamisli bez ovog ključnog komada. Ovog puta aktuelni su retro modeli, bez obzira na to da li više volite jednodelne ili dvodelne modele. Zaboravite na obične bikinije koji se vezuju oko vrata i izaberite gornje delove koji podsećaju na mini topove ili jednodelne kostima ukrašene zanimljivim printovima.

A post shared by Miu Miu (@miumiu) on Apr 22, 2017 at 2:32pm PDT

Nastavak je na sledećoj strani:

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE