Naime kao mogući trend, ova haljina se profilirala još prošle godine, ali ovog će leta bez sumnje postići svoj puni potencijal. 

Reč je o modelu malog australijskog brenda Réalisation Par, koji je već ostvario veliki uticaj, pogotovo u svetu poznatih.

Haljine ovih brenda nose poznate manekenke, pevačice, glumice, kao što su Alexa Chung, Emily Ratajkowski, Rosie Huntington-Whiteley, Bella Hadid i Lorde, a pored njih, brend ima i snažnu blogersku podršku.

Réalisation Par osnovale su  Alexandra Spencer i Teale Talbot, a svoju odeću prodaju isključivo putem interneta, odnosno kroz svoj web shop u kome se ponuda deli na haljine, bluze i jakne.

Možda najveća posebnost ovog brenda jeste činjenica  da ne lansira čitave kolekcije odeće, već kroz određen vremenski period predstavlja individualne i vrlo specijalne komade, koji najčešće nedostaju prosečnoj ženskoj garderobi. 

Vratimo li se na haljinu s početka priče, jedna takva posebna koja je osvojila modni svet zove se Alexandra. U pitanju je šarmantna mini haljina s preklopnim detaljem, koju osim toga krase i volani te veseli print – cvetni, tufnasti i sa zvezdicama.

Alexandra haljine odišu šarmom vintage mode, a istovremeno pridonose razigranom modnom duhu svojih vlasnica.

Izvor: journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/