Naslovna | Moda | Trendovi | 7 sitnih promena koje će odmah osvežiti vaš izgled

7 sitnih promena koje će odmah osvežiti vaš izgled

Foto: Style du Monde

Čini nam se kako vreme u 2017. godini leti! Tek što smo počeli da tragamo za najboljim i najdelotvornijim dijetama, shvatili smo da nam je za novu sezonu potrebna i nova odeća! Ne uzrujavajte se, predlažemo vam kako da, uz malo kreativnosti, osvežite svoj stil, bez trošenja mnogo novca.

Pronađite odeću koju dugo niste nosili, izmenite stalne kombinacije sa kojima ''igrate na sigurno'', usudite se da eksperimentišete i da kombinujete staru odeću sa novim komadima. Iskoristite april i česte promene vremena kako biste kombinovali zimske i prolećne stvari na autentičan način.

Potražite raznorazne bedževe, šljokice, natpise i stikere, te počnite da ukrašavate teksas jakne, farmerke, kapute i košulje. Ekstravagancija je u modi! Pokažite svoju posebnost.

Od sitnih, ali upečatljivih dodataka uz stajling, sve do nošenja novih trendova - odabrali smo 7 ideja kojim ćete oživeti svoj izgled i stil.

1. Majica preko džempera

Foto: Style du Monde

U modi je dvoslojna odeća - suknja preko pantalona, korset preko košulje, majica na bretele preko majice kratkih rukava, pa i bluza preko džempera! Obrnite uobičajeni redosled oblačenja odeće i poigrajte se sa modom. Ko kaže da postoje pravila?

2. Čarape uz sve

Foto: Style du Monde

Ako još uvek niste počeli da nosite čarape na sandale i otvorenu obuću, znajte da je ovo jedan od glavnih modnih trendova, te da nećete pogrešiti. Odlučite se za ekstravagantnu kombinaciju.

Preostale savete saznajte na sledećoj stranici...

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE