Ako se u ovom tonu obučete od glave do pete, utisak će biti upečatljiviji.

Sigurni smo da u svom garderoberu imate crne pantalone i belu bluzu, što vam je i više nego dovoljno da izgledate fantastično. Birajte neobične krojeve, kombinujte spojivo s nespojivim, dodajte malo sive i svedite nakit na minimum.

Pogledajte kako da osmislite kombinacije za razne prilike, tako da u potpunosti budete u monohromatskom stilu.

1. Posao

Foto: Instagram/yoyokulala

Crna rolka, široke crne pantalone i crvene potpetice idealna su kombinacija moćan poslovni izgled. Raspustite ravnu kosu, pokažite svoj stav i krenite u poslovne pobede!

2. Elegantno veče

Foto: Instagram/candelanovembre

Monohromatski izgled za elegantno veče je mudar potez s kojim ne možete pogrešiti. Crno-bela lepršaava haljina ili strogo odelo, i crveni karmin simboli su prefinjenosti. Odaberite jaknu svojstvenu vama i dodajte lični pečat čitavoj kombinaciji.

3. Ekscentričan doživljaj

Foto: Instagram/pandorasykes

Usudite se da spojite nespojivo! Kombinujte razne teksture i materijale, odaberite tri nijanse iste boje i igrajte se! Na sve to dodajte aksesoar u jarkoj boji koji će oživeti tamne tonove i budite sigurni da će se svi okretati za vama!

4. Vikend raspoloženje

Fotografija: Instagram/candelanovembre

Haljina ispod kolena, karneri, crne baletanke, sunčane naočare i šarena torbica - spremni ste za vikend šetnju po gradu. Monohromatski izgled ne mora biti ni malo dosadan, ako imate samo malo modnog umeća!

5. Opušten izgled

Foto: Instagram/yoyokulala

Ako imate neradan dan, idete kafu sa prijateljima, ili na ručak s porodicom, odlučite se za nežno belu bluzu sa karnerima i neprevaziđene farmerice. Ako ste za udobniju varijantu obuci baletanke umesto potpetica.

Priredila: Tara Đukić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/