Modni mesec uključuje zabave i revije, ali naš omiljeni deo su street style izdanja urednika i blogerka koji opsedaju prve redove. 

Možda se tajna krije u tome što viđenje trendova na ljudima je mnogo prihvatljiji, ili možda zato što njihove slike nas teraju da se uvučemo odmah u trendi kripice. 

Ove sezone, sasvim očekivano, neki od najboljih svetskih modnih blogerka ponesili su fantastične odevne kombinacije na ulicama Njujorka, Londona i Milana. S obzirom da oni imaju veliki tuicaj kako se modna zajednica oblači, jasno je da će sledeći komadi biti najpopularniji u narednim mesecima.

U nastavku možete pogledati o kojim komadima je reč...

Karo dezen

Ako posetite neki od najpopularnijih street style sajtova, primetićete da se na njima nalazi veliki broj odevnih komada i aksesoara upečatljivog karo dezena. Bilo da je reč o blejzeru ili pantalonama, ovaj dezen će sasvim sigurno obeležiti period ispred nas.

Foto: Collage Vintage

Različite nijanse pink boje

Pink boja je najavljena kao veliki trend za 2017, a videvši koliki broj blogerki je nosilo ove tonove tokom nedelje mode, podsetilo nas je da zaista treba da investiramo u ovaj trend. Opredelite se za kombinaciju koja se u celosti sastoji od ružičastig tonova, kao što je uradila Pandora, ili za jedan aksesoar. Bez obzira šta izaberete, ne možete pogrešiti sa ovim trendom. 

Foto: Collage Vintage 

Beli aksesoari

Street style su obeležili beli aksesoari, od čizama do naočara. Adenorah nam je pokazala koliko su oni efektni, te kako mogu da unaprede jednostavan outfit, poput onog koji se sastoji iz jeansa i jakne. 

Foto: Adenorah 

Nova košulja

Ovih dana, zvezde street style nose različite modele belih košulja, koje se veoma jednostavno kombinuju sa ostalim komadima. Od klasične košulje na dugmiće, do modela nadograđenih zvonastim rukavima, mašnama i volanima, bela košulja je ponovo u fokusu. 

Foto: Collage Vintage 

Statement dukserica

Street style je živ, najviše zahvaljujući statement komadima. Jedan od omiljenih, koje blogerke obožavaju da nose su glomazne kežual dukserice, koje poseduju neobičan kroj, poput asimetrije koja čini svaki look efektnim i modernim. 

Foto: The Fashion Guitar

Kontrastne pruge

Chriselle Lim nam je pokazala kako da uparimo klasične horizontalne pruge sa dijagonalnim. Čak i da niste ljubitelj predloženih prugica, možete odabrati svoje omiljene, i kombinovati ih na način koji vama odgovara.

Foto:  The Chriselle Factor 

Oversize jakna

Ove sezone imajte na umu da vaša jakna treba da bude velika- što veća, to bolje.  Pravi primer je outfit Aimee Song koji se sastoji iz kožne jakne sa krznom i ženstvene haljine. 

Foto: Song of Style

Glomazne čizme na platformu

Dok su kratke čizmice sa štiklom još uvek glavni trend, sudeći prema izboru trendseterki, glomazni modeli koji poseduju ravnu platformu će im se uskoro pridružiti. Veoma nam se sviđa kako izgledaju u kombinaciji sa suknjama ili slip haljinama. 

Foto: Always Judging 

Vynil pantalone

O moćnom vynilu smo već pisali, a drago nam je što konačno možemo da vam kažemo da je pravo vreme da svoj skinny jeans zamenite ovim PVC pantlaonama, a u obzir mogu doći i kožne.

Foto: Collage Vintage

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/